Grøn profil 

Grundfos Kollegiet er et grønt kollegium, og det opføres efter standarderne i lavenergiklasse 2015, og får et meget lavt energiforbrug. 

Grundfos og kollegiets bestyrelse arbejder med implementering af avancerede energiteknologiske løsninger , som kan nedbringe det adfærdsbetingede energiforbrug til et absolut minimum.

Som beboer på Grundfos Kollegiet kommer du til at være med til at løfte det store fælles ansvar for miljøet. Du skal bidrage til at realisere kollegiets energimæssige målsætninger og være med til at afprøve løsninger, der kan reducere energiforbrug. og minimere el- og varmeregningen.

foto3-pigeiseng

Boligtyper

Grundfos Kollegiet er et 12-etagers højhus med et antal 1-værelses lejligheder og et antal 2-værelses lejligheder. Alle lejligheder har eget køkken og bad.

Læs mere >>

foto 4 - indflytter

159 nye ungdomsboliger

De nye kollegielejligheder bliver en del af en helt ny bydel på havnen i Aarhus. En bydel med plads til cirka 7.000 beboere og 12.000 arbejdspladser.

Læs mere >>

foto8-groen

Spar på energien

Men det er sikkert, at du som beboer kan være med til at vise en mere energibevidst vej og være med til at realisere kollegiets bæredygtige visioner.

Læs mere >>