Grundfos

- og Grundfos Kollegiet

Kollegiets bestyrelse og Grundfos A/S har indgået en 10-årig aftale som betyder at kollegiet udover navngivningen får mulighed for at investere i nye energiteknologier og styrke en grøn profil. Desuden vil Grundfos være vært ved et årligt tilbagevendende fagligt og socialt arrangement for kollegiets beboere.

Hvem er Grundfos?

En årlig produktion på mere end 16 mio. pumpeenheder gør Grundfos til en af verdens største pumpeproducenter. Hovedsædet ligger i Bjerringbro, hvor ca. 5.000 af virksomhedens ca. 17.000 medarbejdere er beskæftiget. Resten er placeret i 50 lande spredt ud over hele verden.

Hvad laver Grundfos?

Grundfos udvikler, producerer og sælger nogle af verdens mest innovative pumpeløsninger. Grundfos pumper indgår i alle typer anlæg som flytter vand eller væsker som fx varmeanlæg, køleanlæg, vandforsyning, spildevandsanlæg og et hav af andre installationer over hele verden.

Man finder Grundfos pumper i mange en- og to-familehuse, samt større kommercielle bygninger som fx kollegier, hoteller, kontorbygninger, sygehuse, industrianlæg etc.

Foruden selve pumpen udvikler og sælger Grundgos højt avanceret elektronik til overvågning og styring af pumper og pumpeanlæg.

I Grundfos Kollegiet er der indbygget Grundfos pumper i varme-, vandforsyning samt kælderpumper for tørholdelse af kælder.

For yderligere information om Grundfos kig forbi: www.grundfos.com 

foto3-pigeiseng

Boligtyper

Grundfos Kollegiet er et 12-etagers højhus med et antal 1-værelses lejligheder og et antal 2-værelses lejligheder. Alle lejligheder har eget køkken og bad.

Læs mere >>

3d-plan

Kollegiet i medierne

Her kan du følge med i omtalen af Grundfoskollegiet i medierne.

Læs mere >>

foto8-groen

Spar på energien

Men det er sikkert, at du som beboer kan være med til at vise en mere energibevidst vej og være med til at realisere kollegiets bæredygtige visioner.

Læs mere >>