Havnen som baghave

De nye kollegielejligheder bliver en del af en helt ny bydel på havnen i Aarhus. I øjeblikket er havnen en af Danmarks største byggepladser, men i løbet af de kommende år vil der blive plads til cirka 7.000 beboere og 12.000 arbejdspladser.  

Bydelen får både boliger, erhverv, kultur og rekreative oaser, og det kommer til at summe af liv. Der etableres nye, store havnepladser og der etableres en promenadestrækning, som markerer byens oprindelige kystlinje. Her vil du kunne bevæge dig til fods eller på cykel langs vandet og væk fra trafikken fra Riis Skov i nord til Marselisborgskovene i syd.

De nærmeste naboer er tre andre punkthuse for unge - og i alt vil de fire huse rumme bolig for en hel ungdomslandsby med i alt 700 unge og studerende.

Fra Grundfos Kollegiet er der direkte adgang til den stemningsfulde lystbådehavn.

Du kan følge med i, hvordan byggerierne på havnen udvikler sig dag for dag her:

Navitas

Grundfos Kollegiet kommer til at ligge nær Navitas, som er Aarhus' nye centrum for energi, innovation og uddannelse. Navitas kommer til at huse 2.300 studerende, forskere, undervisere og iværksættere, når dørene åbnes i 2014.

Det er Ingeniørhøjskolen i Århus, INCUBA Science Park og Århus Maskinmesterskole, der står bag Navitas.

 

foto 4 - indflytter

159 nye ungdomsboliger

De nye kollegielejligheder bliver en del af en helt ny bydel på havnen i Aarhus. En bydel med plads til cirka 7.000 beboere og 12.000 arbejdspladser.

Læs mere >>

foto3-pigeiseng

Boligtyper

Grundfos Kollegiet er et 12-etagers højhus med et antal 1-værelses lejligheder og et antal 2-værelses lejligheder. Alle lejligheder har eget køkken og bad.

Læs mere >>

foto8-groen1

Grøn profil

Som beboer på Grundfos Kollegiet kommer du til at være med til at løfte det store fælles ansvar for miljøet.

Læs mere >>