Livet på Grundfos kollegiet

Til og fra

Kollegiet ligger godt placeret i forhold til midtby, uddannelsesinstitutioner, kollektiv trafik og bibliotek. Du er tæt på både busser og tog, og der oprettes nye kollektive trafiklinjer til havnearealerne.

Desuden etablerer Aarhus Kommune en lang promenadestrækning med plads til både fodgængere og cyklister. Promenadestrækningen forbindes med de eksisterende cykelstier mod nord og syd, så du kan komme hele vejen igennem byen udenom den tunge trafik.

Der er adgang til de rekreative arealer ved Lystbådehavnen.

Fællesrum og aktiviteter

Der er etableret fællesrum på 11. etage. Fra fællesrummet er der adgang til en tagterasse med en enestående udsigt over Aarhus.

Fællesrummet kan inddeles i tre rum med foldevægge - to spiserum med hvert sit køkken og et opholdsrum, eller det kan være et stort fælles lokale ved møder, fester etc.

Der er mulighed for etablering af aktiviteter som fx bordfodbold, bordtennis.

 

foto3-pigeiseng

Boligtyper

Grundfos Kollegiet er et 12-etagers højhus med et antal 1-værelses lejligheder og et antal 2-værelses lejligheder. Alle lejligheder har eget køkken og bad.

Læs mere >>

foto10-baghave

Havnen som baghave

Her vil du kunne bevæge dig til fods eller på cykel langs vandet og væk fra trafikken fra Riis Skov i nord til Marselisborgskovene i syd.

Læs mere >>

foto8-groen

Spar på energien

Men det er sikkert, at du som beboer kan være med til at vise en mere energibevidst vej og være med til at realisere kollegiets bæredygtige visioner.

Læs mere >>