Ansøgning og optagelse

Du skal søge gennem Kollegiekontoret, som administrerer en fælles venteliste til en lang række kollegier i Aarhus.  1-værelses lejligheder kan søges af enkeltpersoner. 2-værelses lejligheder skal søges af to personer.

For at komme i betragtning til en bolig skal du opfylde Kollegiekontorets betingelser:

Du skal være mellem 17 og 35 år

Du skal være mindst 17 år og højst 35 år på den dag, du flytter ind i en bolig. Du kan tidligst lave en ansøgning i den måned, du fylder 17 år, og du må oprette en ansøgning tidligst 1 år før studiestart.

Du skal være i gang med eller snart gå i gang med en uddannelse

Hovedreglen er, at du kan søge en bolig, hvis du er i gang med eller snart skal i gang med en godkendt uddannelse. Hvis I er to personer, der søger, gælder det for mindst den ene af jer.

Du skal oprette en ansøgning

For at komme på venteliste til en lejlighed skal du oprette en digital ansøgning hos Kollegiekontoret. Når du har oprettet en ansøgning, skal du forny din ansøgning hver kalendermåned, for at du fortsat kan være på ventelisten.

Du kommer på ventelisten 6 måneder før din ønskede indflytningsdato. Kollegiet er klar til indflytning i august 2012, dvs. du kan blive skrevet op fra februar 2012. 

Læs mere om, hvordan du opretter og fornyer din ansøgning her

 

foto3-pigeiseng

Boligtyper

Grundfos Kollegiet er et 12-etagers højhus med et antal 1-værelses lejligheder og et antal 2-værelses lejligheder. Alle lejligheder har eget køkken og bad.

Læs mere >>

foto11-husleje

Huslejepriser

Her kan du læse mere om forskellige lejlighedstyper, huslejepriser og dine muligheder for at søge om boligsikring.

Læs mere >>

foto10-baghave

Havnen som baghave

Her vil du kunne bevæge dig til fods eller på cykel langs vandet og væk fra trafikken fra Riis Skov i nord til Marselisborgskovene i syd.

Læs mere >>