Boligtyper

Grundfos Kollegiet er et 12-etagers højhus med 1-værelses lejligheder og to typer 2-værelses lejligheder. Alle lejligheder har eget køkken og bad. Bygningen er udformet med et stort atrium i 12 etagers højde. Dette bygningsdesign er væsentlig for bygningens lave energiforbrug og skaber samtidighed mulighed for kontakter på kryds og tværs.

På 12. etage etableres fælles faciliteter for alle kollegiets beboere. Bl.a. vil der være to køkkener med plads til madlavning og fællesspisning for i alt 40-50 kollegianere, fælles opholdsrum og tagterrasse. Den 12. etage vil have en enestående udsigt over Aarhus Bugten, havnen og hele den nye bydel.

I kælderen er der cykelparkering og fælles vaskeri.

Udearealerne er fælles med de øvrige ungdomsboliger. Her er der mindre opholdsarealer og hvis du hellere vil sidde på en kajkant er der få minutters gang til Lystbådehavnen eller Strandbaren.

Kollegiet er tegnet og udformet, så du får optimale muligheder for både privatliv og fællesskab med dine medbeboere.

På kollegiet er der flere forskellige lejlighedstyper. Der er forskellige størrelser (23 m2 - 39 m2) Klik på nedenstående og hent en pdf-fil med indretningen.

 

foto8-groen1

Grøn profil

Som beboer på Grundfos Kollegiet kommer du til at være med til at løfte det store fælles ansvar for miljøet.

Læs mere >>

foto8-groen

Spar på energien

Men det er sikkert, at du som beboer kan være med til at vise en mere energibevidst vej og være med til at realisere kollegiets bæredygtige visioner.

Læs mere >>

foto5-grundfos

Hvorfor Grundfos?

Kollegiets bestyrelse og Grundfos A/S har indgået en 10-årig aftale som betyder at kollegiet får mulighed for at styrke en grøn profil.

Læs mere >>