Lynhurtigt internet

Kollegiet etableres med alle tidssvarende teknologiske faciliteter, herunder adgang til et højhastighedsnet, som er til at betale.

Vi har lagt vores egen fiberforbindelse frem til Forskningsnettet på Aarhus Universitet og truffet aftale om drift af internet på kollegiet.

Der vil være trådløs internetdækning i atriet og i fællesrummet. I alle lejligheder er der pds-stik som sikrer en kraftig internetforbindelse.

Internetadgangen er inkluderet i den månedlige lejebetaling.

 

Antenne og TV

Vi har fravalgt de store kommercielle udbydere af TV-signaler for selv at kunne kontrollere vores infrastruktur. I stedet etableres et fælles antenneanlæg, så alle kan se Public Service stationer uden at skulle betale et særligt abonnement. Beboere er selv ansvarlige for betaling af lovpligtig licens!

Såfremt en beboer ønsker adgang til betalingskanaler ka dette ske ved køb af Boxer-abonnement, som den enkelte beboer selv anskaffer og betaler.

foto3-pigeiseng

Boligtyper

Grundfos Kollegiet er et 12-etagers højhus med et antal 1-værelses lejligheder og et antal 2-værelses lejligheder. Alle lejligheder har eget køkken og bad.

Læs mere >>

foto8-groen

Spar på energien

Men det er sikkert, at du som beboer kan være med til at vise en mere energibevidst vej og være med til at realisere kollegiets bæredygtige visioner.

Læs mere >>

foto 4 - indflytter

159 nye ungdomsboliger

De nye kollegielejligheder bliver en del af en helt ny bydel på havnen i Aarhus. En bydel med plads til cirka 7.000 beboere og 12.000 arbejdspladser.

Læs mere >>