Hvorfor et nyt kollegium?

Efterspørgsel på studieboliger

Aarhus er en populær studieby med et stigende antal unge studerende. Det har gjort det svært at imødekomme efterspørgslen på velegnede studieboliger. Derfor har Ingeniørhøjskolen i Århus og Aarhus Maskinmesterskole stiftet en ny selvejende institution, som står bag opførelsen af Grundfos Kollegiet. De to uddannelsesinstitutioner bidrager på denne måde til at skaffe boliger til byens studerende med en attraktiv beliggenhed og overkommelige huslejepriser.

Grundfos Kollegiet er placeret tæt på Navitas, som er står færdigt i 2014. Navitas bliver det nye domicil for blandt andet ingeniør- og maskinmesteruddannelserne i Aarhus.

Om kollegiet

Grundfos Kollegiet er et nyt teknisk kollegium i Aarhus. Det opføres som et 12-etagers højhus på de bynære havnearealer. Kollegiet består af i alt 159 nye boliger med plads til ca. 200 beboere. Der er tre boligtyper: 1-værelses lejligheder, 2-værelses lejligheder (velegnet til par) og 2-værelses lejligheder med to separate beboelsesrum (primært til internationale studerende). Alle lejligheder har eget køkken og bad.

Kollegiet er klar til indflytning i september 2012. Ønsker du at flytte ind på Grundfos Kollegiet, skal du søge via Kollegiekontoret.

Kollegiet er placeret i centrum af Aarhus få minutters gang/cykling fra Domkirken. Du får den nye havnebydel og lystbådehavnen som din baghave, og området vil om få år vil summe af liv og være et af Aarhus' mest spændende boligområder.

 

foto 4 - indflytter

159 nye ungdomsboliger

De nye kollegielejligheder bliver en del af en helt ny bydel på havnen i Aarhus. En bydel med plads til cirka 7.000 beboere og 12.000 arbejdspladser.

Læs mere >>

foto3-pigeiseng

Boligtyper

Grundfos Kollegiet er et 12-etagers højhus med et antal 1-værelses lejligheder og et antal 2-værelses lejligheder. Alle lejligheder har eget køkken og bad.

Læs mere >>

foto5-grundfos

Hvorfor Grundfos?

Kollegiets bestyrelse og Grundfos A/S har indgået en 10-årig aftale som betyder at kollegiet får mulighed for at styrke en grøn profil.

Læs mere >>