Kollegiets organisation

Hvem står bag kollegiet?

Bag kollegiet står den selvejende institution "Teknisk Kollegium II i Aarhus".  Den er stiftet af Ingeniørhøjskolen i Aarhus og Aarhus Maskinmesterskole. Under opførelsen udgøres kollegiets bestyrelse af Keld Laursen, direktør ved Skanderborg-Odder Center for Uddannelse, Anders Hanberg Sørensen, rektor på Aarhus Maskinmesterskole samt Rikke Holtet, bestyrelsesformand på "det gamle" tekniske kollegium på Dalgas Avenue.  

Kollegiet opføres af Sjælsø A/S og er tegnet af arkitektfirmaet Cebra og ingeniørfirmaet Niras.

Kollegiet opføres som almenmnyttigt støttet byggeri

Beboerinddragelse

Når kollegiet er taget i brug skal der vælges beboere til bestyrelsen (pr. 1. januar 2013) og der skal etableres et beboerråd. Det er beboerne selv der skal drive og skabe fælles initiativer, og bestyrelsen lægger op til et aktivt kollegianerliv. Som de første beboere på et spritnyt kollegium har man unikke muligheder for at sætte gang i ideer og skabe en god stemning og en ny "kultur"- og det er kun fantasien der sætter grænserne.

Et aktivt kollegieliv er med til at sikre en god studietid - og de fælles rammer skulle gerne inspirere til en mangfoldighed af aktiviteter fra fester, madhold, studiekredse, fodboldturnering, yogaaftner, ølsmagning osv osv.

 

foto 4 - indflytter

159 nye ungdomsboliger

De nye kollegielejligheder bliver en del af en helt ny bydel på havnen i Aarhus. En bydel med plads til cirka 7.000 beboere og 12.000 arbejdspladser.

Læs mere >>

foto8-groen1

Grøn profil

Som beboer på Grundfos Kollegiet kommer du til at være med til at løfte det store fælles ansvar for miljøet.

Læs mere >>

foto10-baghave

Havnen som baghave

Her vil du kunne bevæge dig til fods eller på cykel langs vandet og væk fra trafikken fra Riis Skov i nord til Marselisborgskovene i syd.

Læs mere >>